Tot ceea ce trebuie să știi înainte de ÎNFIINȚAREA UNUI SRL

,
Tot ceea ce trebuie să știi înainte de ÎNFIINȚAREA UNUI SRL 1

Tot ceea ce trebuie să știi înainte de ÎNFIINȚAREA UNUI SRL

 

Dacă ai o idee fantastică de afacere, pune-o în practică! Este foarte important ca în momentul în care simți că ai găsit afacerea potrivită, să o înființezi. Cu toate acestea, nu este atât de ușor să deschizi un SRL, motiv pentru care trebuie să afli câteva lucruri. 

 

Citește în continuare articolul și pune-te la curent cu cele mai importante lucruri de știut despre înființarea unui SRL. 

 

Iată ce trebuie să știi despre deschiderea unui SRL:

 

  • Trebuie să te gândești din timp la denumire

 

Dacă ți-a venit ideea de afacere peste noapte, trebuie să știi că nu poți alege numele companiei în același mod. Este foarte important să găsești un nume de impact, care să atragă atenția și să fie ușor de reținut. În plus, este ideal ca numele ales să reprezinte 100% firma, așa că ia-ți tot timpul necesar acestei etape.

 

În momentul în care ai găsit numele, rezervă-l, pentru a fi sigur că acesta rămâne stabilit firmei tale. 

 

  • Alege sediul social al firmei

 

Orice SRL trebuie să aibă un sediu social. Acesta poate fi reprezentat de un imobil care se află pe numele tău sau de un birou închiriat pentru firmă. În cazul în care nu poți găsi un imobil care să reprezinte sediul social al firmei, Regnet te ajută cu găzduirea

 

Cu alte cuvinte, ia legătura cu Regnet pentru ca compania pe care urmează să o înființezi să aibă un sediu social bine stabilit. Chiria lunară este foarte mică, așa că poți opta pentru această variantă. 

 

  • Alege codul CAEN cu mare atenție

 

Codul CAEN este foarte important pentru orice societate în parte. Astfel, acesta trebuie ales cu mare grijă, deoarece reprezintă domeniul activității desfășurate. Orice SRL trebuie să aibă un cod CAEN principal care conturează activitatea de bază a firmei, după care poate avea mai multe coduri secundare. 

 

Pentru a alege codul CAEN potrivit, verifică lista de coduri de la Registrul Comerțului. 

 

  • Înființează firma

 

Dacă nu-ți dorești să petreci ore întregi la cozile de la ghișee, poți apela la Regnet, astfel încât să deschizi un SRL într-un mod foarte ușor și rapid. Apelează la Regnet, astfel încât toate actele necesare înființării firmei să fie realizate la cel mai înalt nivel, în conformitate cu legea și fără erori. 

 

Prin urmare, Regnet te ajută să scapi de stres și de oboseala specifică depunerii documentelor la instituțiile publice. 

 

  • Caută contabil

 

Orice SRL are nevoie de un contabil priceput, care să se ocupe în totalitate cu finanțele firmei. Poți să te orientezi spre o recomandare venită din partea unui prieten sau poți alege Regnet pentru serviciul de contabilitate

 

Cert este că un SRL nu poate funcționa în conformitate cu legea fără un contabil bun. 

 

În cele din urmă, ține cont de toate aceste aspecte, pune în aplicare sfaturile de mai sus și ia cele mai bune decizii pentru tine și firma ta. Înființarea unui SRL reprezintă un pas foarte important în viața, așa că tratează fiecare etapă cu multă seriozitate. 

 

Sursa foto: Pexels.com


Vrei să știi mai multe despre afaceri?