Despre Noi

Cum ar fi dacă visului profesional al unor oameni ar putea beneficia de un start din doar câteva click-uri”? De la această întrebare am pornit atunci când ne-am decis să transformăm pentru totdeauna modul în care ar trebui să te raportezi la ceea ce înseamnă birocrația în România. Bine te-am găsit! Suntem RegNet și, de aproape un deceniu, reprezentăm soluția perfectă pentru debutul antreprenorial al românilor. Suntem astfel prima companie din România specializată în servicii online de înființare și modificare a societăților comerciale (SRL) și a persoanelor fizice autorizate (PFA), oferindu-le tuturor clienților noștri posibilitatea de a efectua o gamă largă de operațiuni fără a mai fi nevoie să se deplaseze la Registrul Comerțului. Simplu, eficient, așa cum ar trebui să stea lucrurile. Așa cum, suntem convinși, îți dorești și tu!

­

100% remote! O sumă de servicii de care să te bucuri din confortul propriului tău cămin, pentru că, nu-i așa, timpul tău e prețios. Și-apoi…ți-ai dorit să-ți împlinești visul profesional pentru a te bucura de șansa de a performa în domeniul tău, oferind expertiza acumulată de-a lungul anilor, nicidecum pentru a petrece ore și zile nesfârșite, navigând apele tulburi ale ale unui sistem bicrocratic ce nu pare întotdeauna complet prietenos, nu-i așa? Te bucuri astfel de lipsa oricărei cozi, a dosarelor cu șină și-a întrebărilor la care poate că nu ai găsi pe loc răspuns, pentru a nu mai ezita să începi, împlinindu-ți o dorință pe care se prea poate să o fi avut demult. Nu trebuie decât să ne trimiți informațiile inițiale, să semnezi digital dosarul pe care-l realizăm pentru tine și-apoi să aștepți câteva zile email-ul acela prietenos în care te anunțăm că ești de-acum antreprenor cu acte! Da, atât de simplu. Atât de intuitiv. Așa cum meriți. Așa cum ar trebui să fie firesc.

­

Ne asigurăm de asemenea de faptul că suntem la un singur click distanță de tine oricând ai avea vreo nelămurire, oferindu-ți întregul suport de care ai nevoie iar, în timp, dacă simți că-ți dorești să faci o schimbare în firmă, adăugând un cod CAEN, deschizând un punct (nou) de lucru sau schimbând numărul de administratori, suntem tot aici, preluând din nou întregul proces birocratic pentru tine, astfel încât resursele tale să poată fi canalizate înspre îmbunătățirea firmei pe care o deții. Suntem de asemenea mai mult decât pregătiți pentru a-ți oferi suport și din perspectiva găzduirii web sau a serviciilor de contabilitate, fiind un veritabil ”one stop shop” pentru nevoile tale administrative și „croind” de fiecare dată serviciile perfecte pentru nevoile și dorințele tale, înțelegând bine că nu există două firme identice.

­

Găsești de asemenea aici, pe website, o mulțime de articole relevante, menite să te ajute, să-ți ofere suportul necesar și să te inspire de asemenea și-ți promitem că nu ne vom opri nici din scris și nici din a-ți fi alături, pe parcursul călătoriei tale antreprenoriale. Ne-au ales deja peste 2000 de companii, multe dintre ele devenite exemple de succes în nișele lor. Suntem convinși de faptul că te putem ajuta și pe tine să te bucuri de succesul pe care-l meriți pe deplin. Poate chiar începând de acum.

REGnet SRL

CUI 32322748

J40/12350/2013

0757 579 579

contact@regnet.ro

Adresă comunicări: Calea Șerban Vodă, nr. 206, U – Center Parter, sector 4, București.

Sediu social: Bdul Corneliu Coposu nr. 1C, sector 3, București.