Termeni si Conditii

Folosirea siteului REGNET.ro presupune acceptarea termenilor si conditiilor mentionate mai jos. In cazul in care aveti intrebari sau nelamuriri, va rugam sa ne contactati pe adresa de email office(at)regnet.ro

1. Descriere

REGnet.ro este un site care va pune la dispozitie posibilitatea de a infiinta o firma online sau de a modifica o firma online prn oferirea unor servicii pentru pregatirea documentelor alaturi de parteneriate cu juristi specilizati. Fiecare operatiune necesita in principiu aceeasi pasi, insa pentru a afla cum functioneaza in mod concret, va trebui sa verificati paginile sitului nostru special destinate fiecarui serviciu oferit.

2. Cum comand?

Daca doriti sa comandati un serviciu de pe site-ul www.regnet.ro trebuie sa completati informatiile solicitate prin formularul de comanda. Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dumneavoastra. Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti. Dupa plasarea comenzii se va emite o confirmare in acest sens pe email-ul dvs., situatie ce atesta fermitatea cererii dvs. si implicit acceptarea ofertei noastre de servicii. Totodata, se va emite si o factura, precum si un contract ce este necesar sa-l semnati pentru procesarea documentelor dvs. in fata Registrului Comertului si care presupune acordarea dreptului de a incheia in numele dvs., fara niciun cost aferent, cu un partener ce activeaza in domeniul juridic, un contract de reprezentare juridica a dvs. pentru depunerea documentelor la Registrul Comertului. Documentele mentionate anterior pot fi expediate impreuna sau separat, online sau fizic.

3. Cum platesc?

Toate preturile afisate pe site includ tva. Plata se poate realiza ramburs, prin virament bancar sau online, in functie de sistemul existent la momentul comenzii efectuate de catre dvs. Datele completate de dumneavoastra sunt in siguranta, intrucat www.regnet.ro nu are acces la datele dumneavoastra bancare.

4. Preturi si taxe

Preturile sunt stabilite atunci cand produsele sunt afisate pe site, sunt exprimate in RON si includ TVA. Pretul afisat se poate modifica fara o notificarea prealabila pe siteul www.regnet.ro

5. Competenta

Contractul dintre noi si dvs. va fi guvernat de legea romana si se interpreteaza in conformitate cu reglementarile cu privire la aceasta. Orice neintelegeri se solutioneaza pe cale amiabila. in cazul in care neintelegerile nu pot fi rezolvate pe cale amiabila, ele vor fi supuse la Curtea de Arbitraj Comercial International de Camera de Comert si Industrie din Romania, in conformitate cu reglementarea acestora.

6. Drepturi de autor

Design-ul, textele, grafica, structura si toate informatiile de pe site-ul www.regnet.ro sunt proprietatea exclusiva a SC REGNET SRL cu sediul in Str. Voronet nr. 14, ap. 26, sector 3, Bucuresti si avand CIF 32322748 si J40/12350/2013. Orice incercare de a copia, reproduce, republica, transfera date, afisa, distribui, vinde sau modifica din continutul, datele, informatiile si materialele gasite pe site-ul nostru este strict interzisa fara acordul scris al reprezentantului SC REGNET SRL.

7. Reclamatii

Pentru orice tip de reclamatii, va rugam sa ne contactati la adresa de email: office(at)regnet.ro. Va asiguram ca echipa REGnet va face tot posibilul sa rezolve in cel mai scurt timp posibil reclamatiile dumneavoastra.

8. Protectia datelor cu caracter personal

Conform cerintelor Regulamentului (UE) 679/2016 al Parlamentului European si al Consiliului, SC REGNET SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este procesarea comenzilor si dorinta de a va aduce la cunostiinta modificarile din cadrul serviciilor noastre si eventualele servicii noi pe care le oferim noi sau partenerii nostrii. Sunteti/nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru realizarea documentelor de facturare. Refuzul dvs. determina neprocesarea/ anularea comenzii. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: Regnet.ro, SC Regnet SRL. Conform Regulamentului (UE) 679/2016 al Parlamentului European si al Consiliului, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la office(at)regnet.ro. Daca unele dintre datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil la adresa de email mentionata anterior.

Datele personale pe care le prelucram sunt, in principal, datele dvs. de identificare sau alte date personale pe care le colectam direct de la dvs. sau din alte surse atunci cand deveniti clientul nostru, sau cand folositi serviciile noastre.

Prelucram datele personale pentru a va furniza servicii sau consultanta cu privire la operatiunile dorite a fi inregistrate la Registrul Comertului. Prelucrarea datelor personale se intemeiaza pe executarea contractelor, pe nevoia de a respecta o obligatie legala, pe interesul nostru legitim sau un interes public major sau, dupa caz, pe consimtamantul dvs. daca v-ati manifestat optiunea in acest sens.

Pentru a vaoferi servicii cat mai competitive ,pentru indeplinirea obligatiilor legale ce ne revin sau in alte scopuri legitime este posibil sa va transmitem datele tale personale catre autoritati publice, organe judiciare, birouri notariale, consultanti externi, alte institutii financiar-bancare, imputerniciti catre care am externalizat furnizarea anumitor servicii si alte categorii de destinatari, din Romania sau din afara ei sau a Uniunii Europene/Spatiului Economic European, asigurandu-ne insa intotdeauna ca instituim garantii adecvate pentru protejarea datelor.

Datele personale sunt prelucrate pe tot parcursul contractului si, dupa finalizarea acesteia, cel putin pe perioada impusa de prevederile legale aplicabile in domeniu, inclusiv, dar fara limitare, la dispozitiile privind arhivarea.

Pe langa drepturile existente, de la data aplicarii Regulamentului beneficieatide drepturi aditionale. Iata lista completa a drepturilor:

• Dreptul la informare – puteti solicita informatii privind activitatile de prelucrare a datelor personale;

• Dreptul la rectificare – puteti rectifica datele personale inexacte sau le puteti completa;

• Dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”) – puteti obtine stergerea datelor, in cazul in care prelucrarea acestora nu a fost legala sau in alte cazuri prevazute de lege;

• Dreptul la restrictionarea prelucrarii – puteti solicita restrictionarea prelucrarii in cazul in care contestati exactitatea datelor, precum si in alte cazuri prevazute de lege;

• Dreptul de opozitie – puteti sa va opuneti, in special, prelucrarilor de date care se intemeiaza pe interesul nostru legitim;

• Dreptul la portabilitatea datelor – puteti primi, in anumite conditii, datele personale pe care ni le-ati furnizat, intr-un format care poate fi citit automat sau puteti solicita ca respectivele date sa fie transmise altei persoane juridice;

• Dreptul de a depune plangere – puteti depune plangere fata de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;

• Dreptul de retragere a consimtamantului – in cazurile in care prelucrarea se intemeiaza pe consimtamantul dvs., vi-l puteti retrage oricand. Retragerea consimtamantului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuata anterior retragerii ramanand in continuare valabila;

Va puteti exercita aceste drepturi, fie individual, fie cumulat, prin transmiterea unei solicitari prin E-mail, la: contact@regnet.ro.

9. Alte mentiuni

Prezentele conditii se completeaza cu legislatia in vigoare. De asemenea, termenii si conditiile prezentate pe acest site pot fi modificate fara a exista o notificarea prealabila.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.